Centrala termica murala in condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET 30 Review si Pareri

Ariston
0
(0)

Ariston ALTEAS ONE+ NET 30 este o centrala termica murala in condensare cu senzor camera si alte functii ingenioase despre care vom discuta imediat. Daca este o alternativa buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti indata.

Centrala termica Ariston ALTEAS ONE+ NET 30 face parte din noua gama de centrale termice in condensare Wi-fi pregatite sa ofere un bun confort termic fiind totodata prietenoase cu mediul inconjurator. Beneficiind de tehnologia in condensare modernizata cu functii avansate, centrala se remarca prin performante bune, durabilitate si eficienta. Este o varianta mai sustenabila si eficienta, putand functiona cu gaze naturale imbogatite cu hidrogen.

Gratie compatibilitatii Wi-fi integrate, centrala poate fi controlata direct de pe telefonul mobil. Trebuie doar sa descarcati aplicatia Ariston NET si o veti putea controla de la distanta.

Mai mult decat atat, aceasta integreaza schimbator de caldura brevetat XtraTechTM din otel inoxidabil ce asigura performante constante si o buna rezistente. Sectiunile marite asigura un debit de apa mai bun, sporind performantele si prevenind riscul de blocare a reziduurilor.

Ariston ALTEAS ONE+ NET 30 este o centrala robusta si durabila echipata cu componente si tehnologiii de ultima generatie. Toate componentele si software-ul sunt dezvoltate intern de catre expertii Ariston asigurand performante de lunga durata, eficienta sporita si durata de viata mai mare.

Noul sistem de aprindere detecteaza caracteristicile gazului pentru a imbunatati performantele arderii, pentru un confort termic optim. Astfel, garanteaza eficienta buna in orice situatie. Mai mult decat atat, aceasta este caabila sa se autoregleze functionand adecvat in conditii de siguranta, utilizand amestecuri de gaze naturale imbogatite cu pana la 20% hidrogen.

Permite si programarea inteligenta astfel ca o veti putea programa saptamanl, aceasta putand invata obiceiurile utilizatorului.

In plus, centrala prezinta un design foarte elegant cu linii distinctive si materiale de calitate superioara. Iar interfata hi-tech face ca gestionarea incalzirii locuintei sa fie mai usoara.

Dimensiunile acestui model sunt de 74.5 cm inaltime, 40 cm latime si 31.5 cm adancime.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, Ariston ALTEAS ONE+ NET 30 este o centrala termica moderna, ce poate fi o varianta buna de luat in calcul. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si confirma ca aceasta face ce promite. Totodata, sunt incantati si de faptul ca o pot controla constant de pe telefonul mobil, fara sa fie neaparat prezenti fizic la domiciliu. In plus, este si foarte silentioasa si usor de setat. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *