Centrala termica in condensare Viessmann Vitodens 050-W 19 B0KA Review si Recomandari

Viessmann

Viessmann Vitodens 050-W 19 B0KA este un model ce centrala temrica in condensare prevazut cu functii moderne ce ajuta la obtinerea unor performante ridicate. Daca este o alegere potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Centrala termica Viessmann Vitodens 050-W 19 B0KA este excelenta atat pentru incalzirea locuintei, cat si pentru prepararea apei calde menajere. Prezinta o putere utila maxima de 19 kW si poate acoperi suprafete de pana la 120 mp. Este alimentata cu gaz natural si se monteaza in perete.

Viessmann Vitodens 050-W 19 B0KA o solutie optima pentru locuinte moderne

Centrala Viessmann Vitodens 050-W 19 B0KA este ideala pentru cei pasionati de tehnologie si aparatura moderna. Aceasta include un arzator nou – MatriX-Plus care se diferentiaza de altele prin performantele sale, precum si prin reducerea poluarii si a zgomotului. Suprafata speciala din otel inoxidabil ofera o rezistenta excelenta la temperaturi ridicate oferind o buna fiabilitate in timp.

O alta inovatie a acestei centralese refea la controlul complet automat al combustiei Lambda Pro. Se adapteaza automat tuturor tipurilor de gaz si asigura o ardere continua curata si eficienta.

Include si un schimbator de caldura – Inox Radial, care ofera o rezistenta superioara impotriva coroziunii. Mai mult decat atat, converteste foarte bine energia utiliata in caldura.

In acelasi timp, centrala beneficiaza si de interfata WLNAi integrata. Prin aceasta interfata, aveti posibilitatea de a conecta centrala la internet, iar ulterior descarcand aplicatia ViCare pe telefon, o puteti controla mai usor. Astfel, puteti porni sau opri centrala de pe telefon, dar puteti vizualiza si informatii despre starea de operare a sistemului de incalzire, programe de timp pentr incalzire si prepararea apei calde, contribuind astfel si la reducerea costurilor. In plus, aplicatia este compatibila atat cu iOS, cat si cu Android.

Viessmann Vitodens 050-W 19 B0KA include patru moduri de functionare si anume:

  • Functionare comandata de temperatura exterioara
  • Functionare in regim constant
  • Functionare cu regulator de temperatura de ambianta
  • Functionare comandata de temperatura de ambianta cu regulator Open-Therm

Modelul in discutie face parte din clasa de eficienta energetica A, ofera o putere nominala de caldura de la 3.2 pana la 25 kW si un randament normat pana la 98% (Hs). Domeniul de modelare este de pana la 1:8.

Nivelul de zgomot inregistrat este cuprins intre 33-52 dB, fiind astfel un model foarte silentios.

Dimensiunile centralei sunt de 70 cm inaltime, 40 cm latime si 30 cm adancime, avand o greutate de 33 de kg.

Verifica oferta actuala!

Pareri despre centrala termica in condensare Viessmann Vitodens 050-W 19 B0KA

Viessmann Vitodens 050-W 19 B0KA este o centrala termica performanta care va poate asigura un confort termic excelent. Cumparatorii actuali sunt foarte multumtii de ea si declara ca pana in momentul de fata nu au intampinat niciun fel de probleme. Sustin ca este o centrala foarte inteligenta, destul de usor de folosit, care isi face treaba impecabil. Sunt utilizatori care o controleaza frecvent de pe telefon si confirma faptul ca aplicatia mobila presupune un mod de functionare intuitiv si ruleaza excelent. Dupa parerea lor au facut o alegere buna al carei raport calitate/pret este avantajos.

One thought on “Centrala termica in condensare Viessmann Vitodens 050-W 19 B0KA Review si Recomandari

  1. Am un Vitodens 0-50w de 30 Kw. Dupa 5 ani si 4 luni de utiliizare a trebuit sa schimb vasul de expansiune. Asa ca nu sunt deosebite. Am si un Ariston de 24Kw de vreo 10 ani si chiar nu am schimbat nimic la ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *