Centrala termica in condensare Buderus Logamax Plus GB062-24KDH V2 Review si Pareri

Buderus
0
(0)

Intr-o lume in continua schimbare, eficienta energetica si confortul in locuinta devin tot mai importante. Iar o centrala termica in condensare precum Buderus Logamax Plus GB062-24KDH V2  reprezinta solutia ideala pentru a face fata cerintelor de incalzire si preparare a apei calde menajere cu consum redus de energie si un nivel crescut de confort.

Centrala termica Buderus Logamax Plus GB062-24KDH V2 functioneaza cu gaz si utilizeaza principiul condensarii pentru a valorifica in mod optim energia eliberata in procesul de ardere. Aceasta este dotata cu un schimbator de caldura in placi, care permite recuperarea caldurii din gazele de ardere, contribuind astfel la cresterea eficientei energetice. Rezultatul este o reducere semnificativa a consumului de gaz si, implicit, a costurilor de incalzire.

Centrala Buderus este echipata cu o pompa integrata pentru circuitul de incalzire, ceea ce simplifica instalarea si asigura o distributie uniforma a caldurii in intreaga locuinta. Controlul avansat al centralei permite modularea continua a puterii in functie de cerintele de incalzire, asigurand astfel un confort constant si o functionare eficienta.

Aceasta centrala termica este potrivita pentru instalatii de incalzire prin pardoseala, oferind un nivel de confort sporit prin distributia uniforma a caldurii in incaperi. Suflanta (ventilatorul) cu reglare a turatiei contribuie la adaptabilitatea centralei la diverse conditii de functionare si necesitati de incalzire.

Buderus Logamax Plus GB062-24KDH V2 este proiectata cu un set complet de caracteristici pentru siguranta si fiabilitate. Aceasta include un arzator cu preamestec, senzori de temperatura si termostat pentru sistemul de incalzire, o pompa cu consum redus de energie, un sistem automat de aerisire, o supapa de siguranta, un manometru si un vas de expansiune de 8 litri. Toate aceste componente asigura functionarea optima si sigura a centralei termice.

Centrala Buderus nu se limiteaza doar la incalzirea locuintei. Cu ajutorul schimbatorului de caldura in placi, aceasta poate produce apa calda menajera la o temperatura constanta si ridicata, asigurand astfel confortul in baie si bucatarie.

Cu o putere termica de pana la 25,4 kW pentru incalzire si 28,2 kW pentru apa calda menajera, centrala ofera performante de top. Debitul de apa calda de 14 litri pe minut la 35oC asigura suficienta apa calda pentru intreaga familie, in timp ce consumul de gaze redus si randamentul ridicat contribuie la economisirea resurselor si a banilor.

Centrala termica Buderus Logamax Plus GB062-24KDH V2 are dimensiuni compacte (400x300x815 mm) si o greutate de 36 kg, ceea ce faciliteaza instalarea in spatii mai restranse. Racordurile pentru tur/retur, apa rece/calda si gaze sunt standardizate si usor de conectat.

Verifica oferta actuala!

Buderus Logamax Plus GB062-24KDH V2 este o centrala termica in condensare moderna, care combina eficienta energetica, confortul si siguranta intr-un singur echipament. Cu capacitatea sa de a oferi atat incalzire eficienta, cat si apa calda menajera de calitate, aceasta centrala reprezinta o alegere excelenta pentru proprietarii care doresc sa reduca costurile de energie si sa se bucure de un nivel inalt de confort in locuinta.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *