Centrala termica Buderus GB122-24 K H Logamax plus Review si Pareri

Buderus
0
(0)

Buderus GB122-24 K H Logamax plus este o centrala termica cu alimentare pe baza de gaz natural, ce asigra o incalzire optima a locuintei si furnizarea apei calde menajere. Poate fi o alternativa de luat in considerare, dar mai intai va recomandam sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Centrala termica Buderus GB122-24 K H Logamax plus Are o putere maxima de incalzire de 25.4 kW si poate face fata unei suprafete de pana la 220 mp. Totodata, puterea de preparare a apei calde este de 29.4 kW, atingand o temperatura maxima de 60 de grade Celsius a agentului determic. Presiunea maxima in instalatia sanitara este de 10 bari, iar debitul de apa calda de 14 litri pe minut.

Functioneaza cu gaz, cu pompa integrata pentru circuitul de incalzire, vana cu trei cai si schimbator de caldura in placi pentru incalzire si prepararea apei calde menajere cu principiul contracurent. Prezinta suflanta si functioneaza cu tiraj fortat, iar schimbatorul de caldura este compact si dispune de ventilator pe partea laterala. Beneficiaza de o durata de viata marita a izolatiei arzatorului, iar conceptul de service este imbunatatit.

De asemenea, este optimizata termoascutica la utilizarea multiplelor tipuri de gaze. Caderile de presiune sunt minimalizate pentru reducerea emsiiilor fonice.

Centrala include supapa de siguranta, manometru si vas de expansiune de sase litri. Raportul de modulare este de pana la 1:10. Eficienta energetica sezoniera ajunge la 94%. Ofera acces usor la componentele interne avand posibilitatea de a detasa panoul frontal. Se instaleaza usor gratie dimensiunilor compacte si este compatibila cu automatizari si module NSC.

Panoul de control include sapte taste prin intermediul carora veti realiza toate setarile dorite. Este usor de folosind avand o interfata foarte prietenoasa.

Dimensiunile centralei sunt de 71.3 cm inaltime, 40 cm latime si 30 cm adancime, avand o greutate de 36 kg.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, centrala termica Buderus GB122-24 K H Logamax plus este un model care se descurca eficient asigurand un nivel de confort ridicat. Cumparatorii sunt multumiti de eficienta acesteia si sunt de parere ca au facut o alegere potrivita. Sunt incantati de faptul ca incalzeste foarte rapid apa calda, fluctuatiile rece-cald sunt aproape insesizabile. Deopotriva, incalzeste foarte bine si locuinta, asigurand un consum redus de gaz. Este silentioasa si usor de setat, exact ceea ce cautau. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *