Centrala cu condensare Daikin 24 kW D2CND024A1A | Review si Pareri obiective

Centrala cu condensare Daikin 24 kW D2CND024A1A
Daikin

Daikin 24 kW D2CND024A1A este o centrala termica cu condensare capabila sa va ofere conditiile optime atat in ceea ce priveste incalzirea locuintei, cat si a apei menajere. Confortul tau si al membrilor familiei primeaza, de aceea, este important sa optezi pentru o centrala termica buna care sa va acopere integral nevoile.

Centrala cu condensare Daikin 24 kW D2CND024A1A este un model de perete ce functioneaza pe gaz ,prevazut cu panou digital prin intermediul caruia puteti fi la curent cu cele mai importante informatii, dar mai ales, puteti verifica daca centrala functioneaza in parametri optimi. Spre exemplu, LED-ul de culoare albastra indica faptul ca centrala termica functioneaza optim. In momentul in care aceasta va intra in stand-by, LED-ul va clipi. Culoarea rosie, insa, inidca faptul ca produsul intampina o problema, iar in acest caz, este nevoie de o verificare de specialitate.

Modelul in discutie este printre cele mai mici centrale termice combi. Prezinta o greutate redusa, se instaleaza destul de usor, iar modul de uitlizare este unul flexibil. Ocupa pe perete o suprafata de doar 0.23 mp. De asemenea, furnizeaza o adaptare rapida si automata la tipuri diferite de gaze prevenind arderea instabila in interiorul dispozitivului, ceea ce ii va garanta durata de utilizare mai mare.

Totodata, centrala Daikin dispune de schimbator de caldura preamestec cu eficienta ridicata si condesare totala avand la baza tehnologia C&D Daikin. De asemenea, prezinta pompa electronica de circulatie Grundfos cu modulatia semnalului PWM. Centrala termica poate funcitona in mod continuu la capacitate minima de 3 kW gratie arzatorului din aliaj cu fibre metalice.

Mai mult decat atat, centrala Daikin 24 kW D2CND024A1A este foarte silentioasa in timpul utilizarii gratie gamei largi de modulare, iar intretinerea acesteia este una simpla, astfel ca toate componentele sunt accesibile prin panoul frontal. In plus, o puteti contrla chiar si de pe smartphone sau tableta folosind aplicatia Daikin Online Controller.

Daikin 24 kW D2CND024A1A integreaza sistem de adaptare automata la gaz Lambda Gx ce regleaza amestecul de ardere de aer si gaz in cantitatile potrivite pentru a garanta respectarea nivelului cecesar de lambda, adica factor de aer in exces. In acelasi timp, sistemul controleaza independent cantitatea de aer si gaz, in functie de calitatea flacarii. Astfel, orice fluctuatie in raportul aer / gaz provocata de temperatura aerului exterior sau calitatea gazului natural, poate fi detectata printr-un curent de ionizare si se poate corecta electronic. Pentru a obtine un proces de ardere cat mai eficient, gazul este eliberat gradual in amestec pana la obtinerea celui mai bun raport gaz / aer. Mai mult decat atat, aceasta functie extinde durata de utilizare a dispozitivului reducand emisiile de gaze care pot fi daunatoare mediului.

Modelul in discutie prezinta grad de protectie electrica IP X5D, astfel ca poate fi montat si in baie. Preiznta o putere utila maxima de incalzire de 24 kW si poate face fata unei suprafete de pana la 200 mp. Capacitatea vasului de expansiune este de 8 litri si dispune de doua schimbatoare de caldura. Puterea nominala maxima de incalzire este de 24 kW, iar cea minima de 2.8 kW. Intervalul de temperatura la care paote opera este cuprins intre 35 si 80 de grade Celsius. Puterea de preparare a apei calde este de 23.5 kW, iar temperatura maxima a agentului termic este de 60 de grade Celsius. Presiunea maxima in instalatia sanitara este de 10 bari, iar debitul de apa calda atinge 11.3 litri pe minut.

Dimensiunile centralei Daikin sunt de 59 cm inaltime, 40 cm latime si 25.6 cm adancime, avand o greutate de 27 de kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, centrala cu condensare Daikin 24 kW D2CND024A1A este un model foarte bun care reuseste sa incalzeasca si suprafete mai mari, putand fi integrata cu usurinta in orice decor. Cumparatorii s-au declarat extrem de multumiti de alegerea facuta si sustin ca este foarte silentioasa, economica, prezinta dimensiuni reduse si ofera un design elegant. Nu au ce sa ii reproseze nici din punct de vedere functional, centrala incalzeste locuinta, dar si apa rapid si fara probleme. O recomanda cu toata incredere mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul excelent.

Review pe scurt: Daikin 24 kW D2CND024A1A

10

Calitate

10.0/10

Usurinta in utilizare

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Pros

 • Raport calitate/pret excelent
 • Siguranta in utilizare
 • Design elegant
 • Silentioasa
 • Economica

Cons

 • Nu au fost identificate

2 thoughts on “Centrala cu condensare Daikin 24 kW D2CND024A1A | Review si Pareri obiective

 1. Bună ziua,
  Am o curiozitate: care este diferența între centrala viessmann vitodens 050 de 24 KW și viessmann vitodens 050 de 25 KW?
  Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *