Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VU 25CS/1-5 Review si Pareri

Vaillant
0
(0)

VAILLANT ecoTEC plus VU 25CS/1-5 este o centrala termica in condesare potrivita exlcusiv pentru incalzirea locuintei. Pentru inceput, va invitam sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Centrala termica VAILLANT ecoTEC plus VU 25CS/1-5 este fabricata in Germania avand la baza multiple cercetari, proiectari si testari. Include noua tehnologia de ardere ioniDETECT, un sistem inteligent de umplere, prioritare sanitara si comutator ON/OFF sub cazan. Este proiectata pentru suprafete de pana la 23 mp.

Este realizata din materiale de calitate, rezistente si fiabile ce ofera un bun confort termic locuintei. Sistemul de incalzire are o putere calorica de 26.4 kW si, iar apa calda menajera este preparata de catre un boiler indirect.

Are capacitatea de ase adapta automat la calitatea fluctuanta a gazului, se conecteaza usor plug-and-play, nu ocupa mult spatiu si ofera o eficienta buna, asigurand un consum redus. Gratie controlerului de sistem sensoCOMFORT, acesta controleaza cu precizie centrala.

Dimensiunile acesteia sunt de 72 cm inaltime, 44 cm latime si 34.8 cm adancime, avand o greutate de 34 de kg.

Verifica oferta actuala!

Astfel, centrala VAILLANT ecoTEC plus VU 25CS/1-5 este un model eficient, robust, compact, usor de intretinut si de folosit, ce permite conectarea facila cu alte echipamente din gama Vaillant. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca aceasta centrala atinge performante foarte bune. Este usor de setat, presupune un mod de operare silentios si nu ocupa mult spatiu. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *