Centrala murala in condensare Ferroli Bluehelix Alpha 24 C | Review & Pareri pertinente

Centrala murala in condensare Ferroli Bluehelix Alpha 24 C
Ferroli

Ferroli Bluehelix Alpha 24 C este un model de centrala murala in condensare ideala pentru incalzirea locuintei, dar si a apei calde menajere. Daca este o varianta potrivita pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Centrala murala Ferroli Bluehelix Alpha 24 C este o varianta ce functioneaza cu gaz natural, avand o putere utila maxima de incalzire de 25 kW. Intervalul de temperatura pe circuitul de incalzire este cuprins intre 25-80 de grade Celsius, timp in care ofera un randament maxim de 105.8%. Centrala este pusa in functiune gratuit de un centru service autorizat. Dispune de functie de protectie a echipamentului impotriva inghetului si beneficiaza de transmisie de date in timp real utilizand protocol openTherm. Poate fi racordata direct si la o instalatie solare.

Prezinta sistem de combustie autoadaptiv si elimina o cantitate redusa de noxe, clasa 6. Totodata, este prevazuta cu panou de control digital ce ofera o interfata foarte intuitiva, pentru a realiza usor setarile dorite.

Totodata, este dotata cu schimbator de caldura primar din inox AISI 304 avand o eficienta si este realizata dintr-o singura spira fara imbinari si suduri. Puteti schimba tipul de combustibil MGR – Metan / GPL Ready doar modificand parametrul de lucru. In plus, face parte din clasa de eficienta energetica A, iar clasa de protectie este IPX4D.

Dimensiunile centralei sunt de 70 cm, 42 cm latime si 25 cm adancime, avand o greutate de 27 de kg.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, Ferroli Bluehelix Alpha 24 C poate fi o varianta inspirata pentru incalzirea locuintei si a apei menajere care a primit feedback bun din partea cumparatorilor. Acestia sustin ca centrala in discutie isi face treaba foarte bine, este prevazuta cu un mecanism simplu si de calitate. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

4 thoughts on “Centrala murala in condensare Ferroli Bluehelix Alpha 24 C | Review & Pareri pertinente

  1. Bună ziua!Dețin o centrala ferroli Alpha c apare o eroare pe ia F96 .Menționez că este montata pe butelie. Aș dori să știu de ce apare aceasta eroare. Butelia este plină. Care este cauza.

  2. Salut am si eu o dilema cu privire la centrala ferroli bluehelix montata nu de mult, functioneaza cred normal dar gazele de evacuare in timpul functionarii au un puternic miros de butan ,deci de gaz nu de gaz ars,

    sa fie oare o problema ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *