Centrala termica in condensare Buderus Logamax Plus GB072-24K V2 (Combi) Review si Pareri utile

Buderus

Buderus Logamax Plus GB072-24K V2 (Combi) este o centrala termica in condensare excelenta pentru incalzirea locuintei si prepararea apei calde menajere. Prezinta tiraj fortat si kit de evacuare pentru gazele arse, dar mai multe detalii vom discuta imediat.

Centrala termica in condensare Buderus Logamax Plus GB072-24K V2 (Combi) este prevazuta cu o putere maxima la incalzire de 23.8 kW, iar pentru prepararea apei calde 29.8 kW. Poate face fata pentru a incalzi suprafata unei locuinte de pana la 200 mp. Randamentul pe care il atinge este de 102.2%, iar presiunea maxima de 10 bari.

Face parte din clasa de eficienta energetica A la incalzire inregsitrand un consum de 110 W. Presiunea pe circuitul de incalzire este de 17-25 mbar. Temperatura apei calde este pe care o poate atinge este cuprinsa intre 40 si 60 de grade Celsius.

Volumul vasului de expansiune este de 12 litri, iar consumul de agaz este de 3.18 mc/h.

Dimensiunile centralei sunt de 84 cm inaltime, 44 cm latime si 35 cm adancime, avand o greutate de 44 de kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Buderus Logamax Plus GB072-24K V2 (Combi) este o varianta potrivita pentru un apartament sau chiar pentru o casa care se poate descurca eficient. In general, cumparatorii sustin ca pentru conditiile din locuintele lor se descurca ofarte bine. Totodata, confirma faptul ca este silentioasa si economica. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este avantajos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *