Centrala murala in condensare Ariston Alteas One Net 24 Review si Pareri

Ariston

Ariston Alteas One Net este o centrala in condesare moderna care atrage atat prin design-ul sau, cat si prin performantele pe care le poate atinge. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit unde vom discuta mai multe informatii utile.

Ariston Alteas One Net – design intalian si conectivitate integrata

Ariston Alteas One Net  este un model elegant care ofera o conectivitate inteligenta. Imbina, practic, patru tehnologii intr-un singur produs. Panoul frontal este realizat din sticla ultraSafe.

Centrala integreaza noul schimbator de caldura XtraTech proiectat pentru a asigura fiabilitate excelenta in timp. Include sectiuni marite ce permit un debit mai mare de apa, sporind astfel performantele la incalzirea locuintei.

Dispozitivul face parte din clasa de eficienta energetica A+. Ofera performante constante in timp, control avansat si siguranta in utilizare, gratie sistemului de aprindere inovator. Tehnologia de incalzire prin condensare ONE alaturi de accesoriile de termoreglare avansate cresc eficienta si performantele.

Mai mult decat atat, aveti posibilitatea de a controla usor de la disrtanta centrala termica. In acest fel, veti putea face economii improtante la combustibil. Totodata, include o serie de functii utile precum:

  • Functia auto – seteaza automat incalzirea locuintei folosind cei senzori de temperatura internni si externi.
  • Functia confort – ofera apa calda manajera instanteu, reducand astfel risipa de apa rece
  • Functia autodiagnoza – afiseaza pe display o alerta atunci cand este nevoie de intretinere periodica sau apar probleme.
  • Functia de programare – permite setarea unui program saptamanal personalizat pentru incalzirea locuintei.

Ecranul tactil LED ofera o rezolutie mare, dar si meniu in limba romana ceea ce il face foarte usor de utilizat. De asemenea, centrala include sistem de aprindere cu contrl electronic al combustiei, conectivitate Ariston NET prin gateway-ul inclusi in centrala si sonda de camera Cube, protocol de comunicare BusBridgeNet si panouri interne fonoizolante.

Puterea maxima de incalzire este de 24 kW si poate acoperi cu succes suprafata unei case  de pana la 180 mp. Nivelul de zgomot inregistrat nu depaseste 49 dB.

Dimensiunile centrale sunt de 74.5 cm inaltime, 40 cm laitme is 31.5 cm adancime, avand o greutate de 32.7 kg.

Verifica oferta actuala!

Pareri despre centrala murala in condensare Ariston Alteas One Net

Ariston Alteas One Net este o centrala termica moderna si eleganta, care ofera performante foarte bune. Cumparatorii sustin ca produsul face tot ceea ce promite, astfel ca incalzeste rapid atat locuinta, cat si apa menajera. Ceea ce au mai apreicat la ea este faptul ca nu consuma mult, este foarte silentioasa si usor de controlat. Dupa parerea lor au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *