Centrala termica murala in condensare Ariston CLAS ONE WIFI 24 Review si Recomandari

Centrala termica murala in condensare Ariston CLAS ONE WIFI 24
Ariston
0
(0)

Ariston CLAS ONE WIFI 24 este o centrala termica murala in condensare pregatita sa ofere cele mai bune conditii in locuinta. Daca este o alternativa buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuarea acestui material pe care l-am pregatit.

Ariston CLAS ONE WIFI 24 parte din noua gama de centrale cu Wi-fi

Centrala Ariston face parte din gama de centrale termice care se bucura de functii si tehnologii moderne. Astfel, asigrua performante excelente, durabilitate si eficienta. Integreaza Wi-fi ce permite controlarea centralei direct de pe telefonul mobil. Pentru aceasta va trebui sa descarcati gratuit aplicatia mobila pentru a putea controla centrala de la distanta, chiar si atunci cand nu sunteti prezenti fizic la domiciliu.

Aceasta integreaza schimbator de caldura brevetat XtraTecTM din otel inoxidabil ce asigura performante mai bune. Sectiunile marite ofera un debit imbunatatit de apa prevenind si riscul de blocare a reziduurilor.

In centrele de productie Ariston, intreg procesul este urmarit prin actualizari si imbunatatiri constante astfel incat produsele obtintue sa ofere calitate si siguranta. Toate componentele si software-ul sunt dezvoltate intern de catre expertii Ariston oferind eficienta si durata de viata mai mare.

Centrala Ariston are impact redus asupra mediului inconjurator si reduce consumul de combustibil. De asemenea, noul sistem de aprindere detecteaza automat caracteristicile gazului pentru a imbunatati performantele arderii. Face parte din clasa energetica A+ gratie sinergiei dintre accesoriile avansate de termoreglare si datele despre temperatura exterioara receptionate prin internet. Mai mult decat atat, inregistreaza un nivel redus de oxizid e azot, cu 55% mai putin decat limita maxima necesara pentru clasa 6.

Integreaza si un sistem nou de control al debitului ce asigura un bun confort si o temperatura constanta. De asemenea, senzorul Hydro monitorizeaza automat presiunea din sistem si afiseaza o alerta pentru a notifica cand este nevoia sa completati cu apa sistemul.

Mai mult decat atat, puteti oferi un program personalizat saptamanal care se auto-regleaza in functie de situatie. In acest fel, veti reusi sa faceti economi  importante.

Design premium

Centrala Ariston CLAS ONE WIFI 24 beneficiaza de un design premium, in stil italian contemporan, fiind caracterizat prin linii distinctive si materiale de calitate superioara. Mai mult decat atat, interfata hi-tech face ca gestionarea incalzirii locuintei sa fie mai usoara.

Puterea maxima de incalzire a acesteia este de 24 kW. Acesta ofera un mod de operare silentios, nivelul maxim atingand doar 46 dB.

Dimensiunile centralei sutn de 74.5 cm inaltime, 40 cm latime si 31.5 cm adancime.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Ariston CLAS ONE WIFI 24 este o centrala pe gaz buna, care asigura conditiile optime pentru un confort ridicat in locuinta. Cumparatorii sunt multumiti de performantele acesteia si sustin ca functioneaza excelent. Incalzeste rapid locuinta, dar si apa menajera si este usor de controlat chiar si de pe telefon. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *