Centrala termica murala in condensare Ariston Cares Premium 24 EU | Review si Pareri utile

Centrala termica murala in condensare Ariston Cares Premium 24 EU
Ariston

Esti in cautarea unui centrale termice pe gaz ieftine si bune, insa nu te-ai putut decide inca asupra unui anumit model? Ei bine, astazi as vrea sa iti prezint centrala termica murala in condensare Ariston Cares Premium 24 EU, o varianta care ar putea fi luat-o in considerare, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Centrala termica Ariston Cares Premium 24 EU este un model prietenos cu mediul, caci datorita tehnologiei moderne implementate obtine un consum redus de resurse, timp in care asigura si facturi mai mici. Utilizeaza unul dintre cele mai perforamnte sisteme existente pe piata si anume cel in condensare. Gratie reutilizarii gazelor arse, consumul energetic este redus cu pana la 35%, iar emisiile de NOx si CO cu pan ala 75%.

Modelul in discutie este construit din materiale calitative, avand la baza 155 de teste de calitate, realizate in timpul procesului de productie. A fost testata 11000 de ore in conditii dure, iar rezultatul a fost unul foarte bun.

Ariston Cares Premium 24 EU prezinta o putere nominala maxima de 24 kW si un randament foarte bun, ce atinge procentul de 104%. Datorita acestor parametri, aceasta centrala a primit patru stele in ceea ce priveste eficiente energetica, timp in care alte modele conventionale nu reusesc sa depaseasca trei stele.

Chiar daca nu dispune de cel emai sofisticate functii, totusi centrala Ariston reuseste sa asigure o functionare optima pentru a asigura cele mai bune conditii termice in locuinta. In acest sens, amintim de functia de protectie la inghet care este esentiala in cazul in care obisnuiesti sa pleci frecvent perioada mai mari de acasa, in sezonul rece. Aceasta mentine o temperatura in instalatie suficient de mare incat sa nu inghete, dar suficient de mica incat sa nu presupuna un consum semnificativ.

De asemenea, ofera un design simplu si placut, integrandu-se eficient n orice decor. Dispune si de display LCD ce asigura o utilizare mai facila, dar si monitorizarea temperaturii si a altor parametri importanti. Se monteaza in perete si reuseste sa incalzeasca instant apa. Debitul apei calde atinge 9.4 litri pe minut, iar temperatura maxima la care poate ajunge este de 60 de grade Celsius. Presiunea maxima in instalatie este de 7 bari.

Ariston Cares Premium 24 EU review

In ceea ce priveste incalzirea locuintei, puterea nominala minima este de 5.3 kW, iar presiunea maxima de 3 bari. Intervalul de temperatura este cuprins intre 35 si 82 de grade Celsius.

Modelul in discutie masoara 74.5 cm inaltime, 40 cm latiem si 31.9 cm adancime, avand o greutate de 25 de kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, centrala temrica murala in condensare Ariston Cares Premium 24 EU este o solutie pentru incalzirea locuintei, dar si a apei, ce asigura un mod de functionare eficient,dar si economic. Cumparatorii sunt de parere ca este o centrala care isi face treaba bine, este destul de silentioasa, reusind sa incalzeasca apa destul de usor. In annsamblu, este o centrala ieftina ce functioneaza eficient, al carei raport calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: Ariston Cares Premium 24 EU

9.3

Calitate

9.0/10

Usurinta in utilizare

9.5/10

Eficienta

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Incalzeste rapid apa
  • Functionare destul de silentioasa
  • Protectie anti-inghet
  • Usor de utilizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *