Centrala termica pe gaz MOTAN SIGMA 24 ERP de 24 kW + kit evacuare | Review si Pareri pertinente

Centrala termica pe gaz MOTAN SIGMA 24 ERP
Motan
0
(0)

Esti in cautarea unei centrala termice pe gaz eficiente care sa iti asigure constant un nivel optim de confort? Ei bine, o solutie de luat in calcul ar putea fi centrala termica pe gaz MOTAN SIGMA 24 ERP de 24 kW + despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material.

Centrala termica MOTAN SIGMA 24 ERP de 24 kW + este un model ce functioneaza pe baza de gaz G20 avand o putere nominala curpinsa intre 9 si 24 kW. Prezinta tiraj fortat si ventilator cu turatie constanta. Presiunea acesteia este de minim 0.5 bari si maxim 3 bari. Temperatura pe circuitul de incalzire clasic este cuprinsa intre 30 si 80 de grade Celsius, iar pe circuitul de incalzire in sistem pardoseala de 15-45 de grade Celsius.

Capacitatea schimbatorului de caldura este de un litru, iar vasul de expansiune cu membrana prezinta o capacitate de 7 litri. Presiunea apei menajere este de minim 1 bar si maxim 8 bari.

Puteti utiliza aceasta centrala termica atat pentru incalzirea clasica prin calorifere, cat si pentru incalzirea in pardoseala. Dispune de sistem inteligent de detectie a debitului de apa si a necesarului de caldura. Ofera o buna stabilitate in ftimpul functionarii pentru temperatura setata. Presupune depuneri mai mici de calcar pe hidroblocul realizat din poliamida ranforsata cu fibra de sticla, iar interfata acesteia este una foarte prietenoasa atunci cand doriti sa setati centraa sau sa verificati eventualele coduri de erori.

In mod evident, siguranta este esentiala pentru fiecare utilizator, motiv pentru care, MOTAN SIGMA 24 ERP de 24 kW + dispune de o serie de sisteme de siguranta, fiecare cu rolul sau. Supapa de siguranta la suprapresiune protejeaza centrala termica in situatiile de presiuni mai mari de 3 bari. De asemnea, dispune si de senzor de temperaturar a apei pe instalatia de incalzire, prestor de aer care sesizeaza lipsa evacuarii gazelor, dar si termostat de siguranta la supratemperatura pentru schimbatorul de caldura. In plus, beneficiaza si de placa electrnica pentru comanda si controlul elementelor de executie, de un sistem ultra-performant de autiodiagnosticare, functie de protectie anti-inghet ideala in sezonul rece, sistem de prevenire a depunerilor de calcar, precum si functia anti-blocare pentru pompa de actiune la fiecare 24 de ore. Altfel spus, te poti simti in siguranta cu centrala termica Motan care a fost special gandita nu doar sa ofere confortul termic de care fiecare dintre noi avem nevoie, ci si un mod de functionare sigur.

MOTAN SIGMA 24 ERP de 24 kW + poate face fata unor suprafete de pana la 150 de mp, deci o puteti instala atat intr-un apartament, cat si intr-o casa. Face parte din clasa de protectie IP40, eficienta la incalzire fiind A. Dimensiunile centralei sunt de 70 cm inaltime, 40.6 cm latime si 30.7 cm adancime, avand o greutate de 31 de kg.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, MOTAN SIGMA 24 ERP de 24 kW + este  o varianta de centrala termica buna pe care o puteti lua in considerare oferindu-va tot confortul de care aveti nevoie indiferent de conditii. Cumparatorii s-au aratat foarte multumiti de ei, fie ca a fost instalata la casa sau la bloc. Sustin ca incalzeste bine locuinta, precum si apa, a fost foarte usor de montat si pana acum nu au intampinat probleme. Sunt incantati de alegerea pe care au facut-o si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: MOTAN SIGMA 24 ERP de 24 kW +

9.7

Calitate

9.6/10

Usurinta in utilizare

9.8/10

Eficienta

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Kit de evacuare
  • Usor de utilizat
  • Diverse sisteme de siguranta
  • Incalzire rapida

Cons

  • Nu au fost identificate

One thought on “Centrala termica pe gaz MOTAN SIGMA 24 ERP de 24 kW + kit evacuare | Review si Pareri pertinente

  1. Hmm, si eu am fost idrumat de tehnicianul care s-a ocupat vreo 14 ani de vechea centrala (Buderus) sa cumpar un Motan de 35 KW in condensatie. Fuctionare lina, incalzire in cateva minute a apei de pe circuitul de incalzire, aspectoasa etc. O singura problema de care se plange mai multa lume. dupa 36 de ore de la montare si cateva ore de functionare (in total) a dat de 3 ori eroarea E 20. Sa vedem ce se mai intampa au zis cei de la service, mai asteptam cateva zile. Cam asta este. O zi buna tutuor, daca are cineva vreo idee astept cu nerabdare,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *