Centrala murala in condensare Ariston Cares S 30, 30 kw | Review si Recomandari

Centrala murala in condensare Ariston Cares S 30, 30 kw
Ariston
0
(0)

Ariston Cares S 30 este un model de centrala murala in condensare folosita pentru incalzirea locuintei, dar si pentr prepararea apei calde manejere. Este prevauzuta cu o putere utila maxima  de incalzire de 25.6 kW si vas de expansiune cu capacitatea de 8 litri.

Centrala murala Ariston Cares S 30 este un model care se monetaza in perete, iar pentru functionarea ei este necesara conectarea la gaz si la sistemul de electricitate. Printre caracteristicile cele mai importante amintim de existenta schimbatorului de  caldura din otel-inox, pompa complet modulanta ce maximizeaza performantele centralei reducand consumul de combustibil, raportul de modulare al aparatului fiind de 1:5.

In zona frontala se afla panoul de control metalic cu afisaj LCD si butoane din silicon ce ofera o interfata intuitiva pentru a regla usor centrala. Puterea nominala maxima de incalzire este de 23.5 kW, iar presiunea maixma de 3 bari. Totodata, face parte idn clasa de eficienta energetica A, inregistrand un consum energetic redus.

Dimensiunile acestui model sunt de 74.5 cm inaltime, 40 cm latime si 31.9 cm adancime, avand o greutate de 28 de kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, centrala murala in condensare Ariston Cares S 30 poate fi o solutie eficienta pentru incalzirea intregii locuinte, respectiv, a apei menajere, asigurand tot confortul de care aveti nevoie. Clientii actuali sunt foarte multumiti de produs si sustin ca isi face treaba excelent, timp in care presupune un mod de functionare silentios si un mod de utilizare intuitiv la nivelul panoului de control. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna pentru nevoile sale si considera raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Ariston Cares S 30

9.9

Calitate

9.8/10

Usurinta in utilizare

10.0/10

Eficienta

9.9/10

Pros

  • Raport calitate/pret excelent
  • Schimbator de caldura din otel-inox
  • Afisaj LCD cu interfata intuitiva
  • Silentioasa
  • Eficienta energetica

Cons

  • Nu au fost identificate

One thought on “Centrala murala in condensare Ariston Cares S 30, 30 kw | Review si Recomandari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *