Centrala murala in condensare Ariston Cares S 24 | Review si Pareri pertinente

Centrala murala in condensare Ariston Cares S 24, 24 kw
Ariston
0
(0)

Ariston Cares S 24 este un model de centrala termica murala in condesare cu alimentare pe baza de gaz, potrivita atat pentru incalzirea locuintei, cat si a apei menajere. Poate fi o varianta de luat in considerare, dar mai intai va propunem sa descoperiti in continuare cateva informatii utile.

Centrala murala Ariston Cares S 24 ofera eficienta si confort ridicat, fiind echipata cu schimbator de caldura din otel-inox foarte fiabil si rezistent in timp. Dispune de pompa complet modulanta sporind performantele centralei si reducand consumul de combustibil. Raportul de modulare este de 1:5, iar aparatul prezinta un design robust cu afisaj LCD si butoane din silicon. Prezinta in zona frontala manometru pentru o vizibilitate mai buna asupra presiunii si este compatibila cu GPL prin kit-ul optional.

Este un model usor de instalat si de intretinut, iar cosurile de intretinere sunt mai  mici. Este un produs realizat in Italia ce prezinta dimensiuni reduse pentru o instalare facila.

Prezinta o putere de incalzire maxima de 21 kW si face parte din clasa de eficienta energetica A, inregistrand un consum redus. Presiunea maxima in instalatia de incalzire este de 3 bari, iar in timpul functionarii centrala inregistreaza cel mult 50 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 74.5 cm inaltime, 40 cm latime si 31.9 cm inaltime, avand o greutate de 26 de kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Ariston Cares S 24 este o varianta de centrala pe gaz eficienta, care asigura tot confortul de care aveti nevoie in locuinta. Clientii s-au declarat multumiti de ea si sustin ca este o varianta de generatie noua la un pret rezonabil care se descurca eficient, atat in incalzirea locuintei, cat si a apei calde manajere. De asemenea, unii dintre ei confirma sif aptul ca functioneaza impecabil si pe GPL. Dupa parerea lor, au facut o achizitie reusita pe care o recomanda si altor apreciind raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *