Centrala murala in condensare Ariston GENUS ONE NET 24, 24 kw | Review si Pareri avizate

Centrala murala in condensare Ariston GENUS ONE NET 24
Ariston
0
(0)

Ariston GENUS ONE NET 24 este o centrala murala in condensare pregatita sa va asigure tot confortul de care aveti nevoie in locuinta. Dispune de sisteme si tehnologii de ultima generatie care au capacitatea de a spori performantele produsului, despre care vom discuta mai multe detalii in cadrul acestui material.

Centrala termica Ariston GENUS ONE NET 24 este echipata cu schimbator de caldura XtraTech exclusisv care maximizeaza perforamntele in timp. De asemenea, prezinta sistem de aprindere cu control automat al arderii si adaptabilitate la gaz. Datorita structurii compacte, centrala poate fi amplasat in orice spatiu. In plus, ecranul tactil permite controlarea facila a acesteia, timp in care vine la pachet si cu un termostat Cube S Net. Pe de alta parte, este compatibila si cu aplicatia Ariston NET ceea ce inseamna ca o veti putea controla de la distanta de pe smartphone.

Printre functiile dind otare se numara functia auto care asigura confort bun economisind energie pe baxa analizei automate a conditiilor din locuinta, a dispozitivelor externe conectate, dar si a nivelurilor de performanta necesare. Functia comfort are rolul de a asigura apa calda in doua moduri: comfort plus mode adica apa fierbinte va ajunge in doar 5 secunde si comfort mode presupune ca apa calda sa ajunga in circa 30 de secunde.

Mai mult decat atat, tehnologia de condensare si accesoriile de termoreglare sporesc eficienta si performantele centralei, astfel ca va asigura un mod de functionare cat mai economic. Sistemul de aprindere cu control automat al arderii si adaptabilitate la gaz are capacitatea de a detecta in mod automat caracteristicile gazului si de a asigura performante constante de incalzire, indiferent de conditii.

In plus, beneficiaza de un design inovator ce se bazeaza pe linii elegante, fiind realizata din materiale noi si foloseste interfete de utilizare tehnologica pentru o experienta mai confortabila. Afisajul cu ecran tactil reprezinta o solutie pentru o gestionare usoara a temperaturii, iar structura compacta este reproiectata cu componente si dispozitive itnerne pentru o accesibilitate cat mai usoara. Panoul frontal beneficiaza de sticla securizata foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat.

Ariston GENUS ONE NET 24 prezinta o putere nominala maxima de incalzire de 24.4 kW, intervalul de temperatura fiind de 20-82 de grade Celsius. Vasul de expansiune are o capacitate de 8 litri. Puterea pentru prepararea apei calde este de 26 kW, temperatura maxima a agentului termic fiind de 60 de grade Celsius. DEbitul apei calde atinge 15.4 litri pe minut.

Modelul in discutie masoara 70 cm inaltime, 40 cm latime si 31.5 cm adancime, avand o greutate de 32.7 kg.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, Ariston GENUS ONE NET 24 este o centrala termica in condensare foarte buna, capabila sa asigure tot confortul de care orice utilizator are nevoie presupunand si un montaj destul de facil. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca a fost o alegere excelenta, intrucat reuseste incalzeasca destul de repede si foarte eficient locuinta, apa calda ajunge foarte repede, iar centrala este usor de setat. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Ariston GENUS ONE NET 24

10

Calitate

10.0/10

Usurinta in utilizare

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Schimbator de caldura XtraTech
  • Termostat Cube S Net
  • Compatibil cu aplicatia Ariston Net
  • Functie Auto, Functie Comfort

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *