Centrala murala in condensare Ariston Genus One 24 | Review si Recomandari

Centrala murala in condensare Ariston Genus One 24
Ariston
0
(0)

Ariston Genus One 24 este o centrala murala in condensare prevazuta cu un schimbator de caldura inovativ – XtraTech care asigura performante superioare, dar si o buna fiabilitate in timp. Noul design al schimbaorului de caldura prezinta sectiuni marite pentru a permite un debit mai mare al apei crescand performantele la incalzirea locuintei. In plus, tehnologia de incalzire prin condensare One alaturi de accesoriile de termoreglare sporesc eficienta si performantele centralei pana la clasa de eficienta energetica A+.

Centrala termica Ariston Genus One 24 este dotata cu functii inteligente printre care: functia auto care permite setarea automata a incalzirii locuintei cu ajutorul celor trei senzori de temperatura, functia confort ce presupune incalzirea instanta a apei calde, reducand risipa de apa rece, functia autodiagnoza ce implica afisarea unei alterte cand este nevoie de intretinere periodica a centralei ori atunci cand apar probelme, functia de programare permite setarea unui program personalizat pentr incalzirea locuintei. In plus, aceasta dispune de ecran LCD tactil ce ofera o rezolutie mare si o interfata intuitiva. De asemenea, beneficiaza de sistem de aprindere cu control electronic al combustiei si panouri interne fotoizolante.

Modelul in discutie prezinta o putere utila de 23.6 kW si poate face fata unei suprafete de pana la 180 mp. Capacitatea vasului de expansiune este de 8 litri, intervalul de temperatura pe circuitul de incalzire fiind de 35-82 grade Celsius. Debitul apei calde este de 11 litri pe minut. Totodata prezinta clasa de protectie X5D IP.

Dimensiunile produsului sunt de 74.5 cm inaltime, 40 cm latime si 31.5 cm adancime, avand o greutate de 32.7 kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Ariston Genus One 24 este un model de centrala murala in condensare foarte bun, care poate asigura tot confortul termic de care aveti nevoie in locuinta. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere buna, sustinand ca centrala functioneaza in parametrii optimi, fiind incantati si de diversitatea functiilor din dotare. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Ariston Genus One 24

10

Calitate

9.9/10

Usurinta in utilizare

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Gama variata de functii moderne
  • Clasa eficienta A+
  • Schimbator de caldura XtraTech

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *