Centrala VAILLANT, ecoTEC Pure, VUW 286/7-2 Review si Pareri

Vaillant

VAILLANT ecoTEC Pure VUW 286/7-2 este o centrala termica in condensare ce ofera functii utile pentru a oferi tot confortul de care orice utilizator are nevoie. Daca este o solutie eficienta si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Centrala VAILLANT  ecoTEC Pure VUW 286/7-2 ofera functii utile pentru a prepara mai rapid apa calda menajera, dar si pentru incalzirea locuintei. Datorita functiei de preincalzire Aqua-Comfort-System, centrala poate furniza apa calda menajera cu un debit stabil pentru dus sau baie, fara a astepta mult timp, iar consumul de apa scade.

De asemenea, calitatea si eficienta sunt determinate de schimbatorul primar de caldura cu design propriu, utilizat prima data in 1995 si imbunatatint constant pana in prezent. Noul sifon de condens prezinta un design unic, nu este necesara preumplerea lui la PIF gratie garniturii speciale de etansare.

Include sistem de amestec aer-gaz cu reglaj pneumatic la ecoTEC pure, pompa cu eficienta ridicata, schimbator de caldura in condensare din otel inoxidabil si arzator din otel inoxidabil. Eficienta energetica ajunge pana la 98%.

VAILLANT ecoTEC Pure VUW 286/7-2 poate face fata unei suprafete de pana la 200 de mp. Puterea nominala maxima la incalzire este de 26.1 kW, iar la prepararea apei calde de 28.6 kW. Intervalul de temperatura la care poate functiona este de 30-80 de grade Celsius.

Dimensiunile acesteia sunt de 72 cm inaltime, 44 cm latime si 33.5 cm inaltime, avand o greutate de 30.8 kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, VAILLANT ecoTEC Pure VUW 286/7-2 este o centrala termica pe gaz buna ce ofera un randament excelent si o eficienta pe masura. Cumparatorii s-au declarat multumiti de ea si confirma ca s-a dovedit a fi un produs de calitate. Este usor de setat, destul de silentioasa si nu au intampinat niciun fel de probleme cu ea. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *