Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25 | Review si Pareri pertinente

Centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25
Immergas
0
(0)

IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25 este un model de centrala termica in condensare pe gaz care are capacitatea de a asigura confortul intregii locuinte, facand fata unei suprafete de pana la 120 de mp. Daca este sau nu alegerea potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul acestui material.

Centrala termica pe gaz IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25 implica montarea pe perete, avand o putere termica de 25 kW si este folosita pentru incalzirea locuintelor si pentr prepararea apei calde menajere in regim instant. Este certificata in clasa A si este un produs foarte compact oferind multiple posibilitati de instalare in interior indiferent de ambient.

Centrala prezinta racorduri hidraulice si de gaz in conformitate cu normele DIN, precum majoritatea modelleor vechi, usurand astfel instalarea, precum si reducerea timpului de montare. Este proiectata in acord cu Directivele Europene privind utilizarea energiei, totodata, fiind dotata cu mod de condensare din otel inox si sistem de ardere cu preamestec total. Modul de condensare este prevazut cu o singura serpentina de schimb de caldura realizata din inox. Absenta colectoarelor, dar si a mai multor serpentine in paralel ofera o fiabilitate mai mare, in timp ce numarul redus de imbinari sudate asigura un risc de fisurare mai mic. Serpentina unica din otel inox fara ingustari presupune un debit hidraulic ideal in perfect echilibru reducand in acest fel pierderile de presiune. Sectiunea interna, larga si constanta impiedica depunerile si riscul de infundare determinate de impuritatile de din apa.

IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25 este prevazuta cu o putere nominala maxima de 25 kW si ofera eficienta excelenta indiferent de sezon, domeniul de modulare a puterii fiind de 20-100%. Datorita pompei modulante veti putea obtine si un consum mai mic de resurse. Clasa 6 este cea mai ecologica sub aspectul emisiilor reduse de oxizi de azot. In plus, ofera si performante hidraulice excelente cu pierderi minime de presiune in modulul de condensare. De asemenea, prezinta si sistem de ardere auto-adaptativ cu vana de gaz electrnica si electrod unic multi-functie.

Spre deosebire de pompele traditionale, pompa electronica inregistreaza un consum redus. Prezinta doua sonde NTC pe turul si pe returul instalatiei facand posibila modularea continua a conditiilor de funcitonare in acord cu cerintele sistemului, crescand eficienta sezoniera in acest fel. Totodata, pompa poate fi setat in mai multe moduri de operare si anume: sarcina hidraulica proportionala, ∆t constant sau turatie constanta.

Vana de gaz electronica are rolul de a asigura amestecul combustibil folosind un electrod multifunctional pozitional in interiorul camerei de ardere, in tip ce placa electrnic adapteaza automat parametrii arderii in cazul variatiei densitatii aerului sau a combustibilului. In plus, nu este nevoie sa inlocuiti duza la modificarea tipului de gaz, adaptarea centralei realizandu-se printr-un simplu reglaj in software-ul placii electronice.

Puterea centralei pentru prepararea apei calde este de 25.7 kW, iar debitul apei calde atinge 12.5 litri pe minut.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, centrala termica pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25 poate constitui o alternativa buna care sa asigure confortul termic al casei, precum si incalzirea rapida a apei menajere. Cumparatorii au oferit un feedback bun acestui model sustinand ca functioneaza excelent, unii declarandu-se chiar impresionati. Funtctioneaza impecabil, incalzeste atat apa rapid, cat si locuinta, iar modul de operare este unul silentios. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25

9.8

Calitate

9.8/10

Usurinta in utilizare

9.8/10

Eficienta

9.9/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Silentioasa in timpul functionarii
  • Usurinta in utilizare
  • Incalzire rapida

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *