Centrala cu condensare Daikin 35 kW D2CND035A1A | Review si Pareri pertinente

Centrala cu condensare Daikin 35 kW D2CND035A1A
Daikin
0
(0)

Daikin 35 kW D2CND035A1A este un model de centrala cu condensare pe gaz proiectata si produsa in totalitate de Daikin. Beneficiaza de panou de control digital, beneficiind de indicatori Daikin Eye. Culoarea albastra inseamna ca centrala functioneaza in parametri optimi, iar culoarea rosie presupune necesitatea verificarii de intretinere. In plus, in modul stand-by, Daikin Eye va clipi.

Centrala Daikin 35 kW D2CND035A1A este un model mic, care se monteaza in perete, cu greutate redusa. Se instaleaza usor si ofera o flexibilitate foarte buna, adaptandu-se automat la diferite tipuri de gaze si previne arderea instabila in interiorul aparatului, ceea ce garanteaza o durata de utilizare mare. Beneficiaza de schimbator de caldura preamestc cu eficienta ridicata si condensare totala, avand la baza tehnologia C&D Dainkin. De asemenea, este dotata cu pompa electronica de circulatie Grundfos cu modulatia semnalului PWM.

Sistemul de adaptare automata la gaz Lambda Gx regleaza amestecul de ardere de aer si gaz in cantitatile potrivite, garantand respectarea nivelului necesar lambda. Totodata, sistemul controleaza independent cantitatea de aer si cea de gaz, in functie de calitatea flacarii determinand orice fluctuatie in raportul aer/gaz. Pentru obtinerea unui proces de aerdere mai eficient, gazul este eliberat gradual in amestec pana la obtinerea raportului optim gaz/aer.

Centrala Daikin 35 kW D2CND035A1A beneficiaza de protectie electrica IP X5D, rezistenta la jet de apa, putand fi astfel montata fara probleme si in baie.In plus, partea si  mai interesanta este aceea ca poate fi controlata de pe smartphone ori tableta instaland aplicatia mobila Daikin Online Controller. Modelul in discutie prezinta o putere utila maxima de incalzire de 35 kW si este potrivita pentru o suprafata de pana la 290 mc.

Dimensiunile acesteia sunt de 69 cm inaltime, 44 cm latime si 29.5 cm adancime, avand o greutate de 37 de kg.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, Daikin 35 kW D2CND035A1A poate fi o varianta excelenta de centrala termica moderna ce asigura confort sporit si usurinta in utilizare. Cumparatorii s-au declarat pe deplin multumiti de modelul in discutie sustinand ca este foarte economica, silentioasa si eleganta, integrandu-se excelent in orice decor. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Daikin 35 kW D2CND035A1A

10

Calitate

10.0/10

Usurinta in utilizare

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Pros

  • Raport calitate/pret excelent
  • Functii si tehnologii avansate
  • Daikin Eye
  • Poate fi controlata si prin intermediul aplicatiei
  • Design elegant si dimensiuni reduse

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *