Centrala murala in condensare Ariston HS PREMIUM 30 EU2, 30 kw | Review si Pareri obiective

Centrala murala in condensare Ariston HS PREMIUM 30 EU2, 30 kw
Ariston

Ariston HS PREMIUM 30 EU2 este o varianta de centrala murala in condensare economica si silentioasa ce reprezinta echilibrul optim intre confort si eficienta gratie tehnologiei de condensare de eficienta ridicata. Modelul in discutie are capacitatea de a isi ajusta puterea pentru a mentine temperatura casei la un nivel optim.

Centrala murala in condensare Ariston HS PREMIUM 30 EU2 prezinta o putere maxima de incalzire de 30.2 kW, iar puterea nominala de 29 kW. In acelasi timp, puterea de preparare a apei calde este de 28.4 kW. Este o varianta economica ce reuseste sa economiseasca energie cu pana la 35%, dar si silentioasa gratie amortizorului de zgomot implementat. Datorita dimensiunilor reduse, poate fi instalata usor fara sa ocupe mult spatiu. In plus, tehnologia Ariston a contribuit la sprijinirea schimbarilor climatice si la reducerea consumului de energie si de emsii fiind in conformitate cu noile reglementari europene.

Centrala Ariston este un produs testat si verificat, oferind o buna eficienta si siguranta, dar si rezistenta in timp. A fost realizata din materiale rezistente, componentele principale fiind proiectate pentru codnitii extreme de lucru.

Pentru circuitul de incalzire, intervalul de temperatura la care lucreaza este cuprins intre 25 si 82 de grade Celsius, temperatura maxima in cazan fiind de 60 de grade Celsius.

Pentru circuitul de preparare a apei calde menajere, temperatura maxima a agentului termic este de 60 de grade Celsius, debitul apei fiind de 16.3 litri pe minut.

Eficienta combustiei gazelor este de 98%, iar consumul de energie electrica 85 W. Face parte din clasa de protectie X5D IP.

Dimensiunile produsului sunt de 81 cm inaltime, 45 cm latime si 36 cm adancime, avand o greutate de 27 de kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Ariston HS PREMIUM 30 EU2 este o varianta de centrala termica interesanta, ce asigura o functionare optima si siguranta in utilizare. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca varianta in discutie face faca cu succes conditiilor din locuinta sa. Incalzeste eficient casa, apa menajera este incalzita rapid, iar aparatul  usor de setat, gratie panoului de control cu interfata intuitiva. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: Ariston HS PREMIUM 30 EU2

9.9

Calitate

9.8/10

Usurinta in utilizare

9.9/10

Eficienta

10.0/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de setat
  • Siguranta in utilizare
  • Rezistenta
  • Economica si silentioasa

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *