Centrala murala in condensare Ferroli Bluehelix Alpha 34 C | Review si Pareri utile

Centrala murala in condensare Ferroli Bluehelix Alpha 34 C
Ferroli
0
(0)

Ferroli Bluehelix Alpha 34 C este o centrala murala in condensare cu alimentare pe baza de gaz natural destinata incalzirii locuintei si a prepararii apei calde menajere. Ofera un mod de functionare sigur si eficient, dar mai multe detalii vom discuta in continuare.

Centrala murala Ferroli Bluehelix Alpha 34 C este prevazuta cu functie de protectie a echipamentului impotriva inghetului si dispune de sistem de combustie autoadaptiv, timp in care inregistreaza un nivel redus de NOx – clasa 6. Prezinta transmisie de date int imp real utilizand protocol OpenTherm si ofera posibilitatea racordarii directe la o instalatie solara.

Prezinta panoul de comanda digital ce ofera o interfata foarte intuitiva. Beneficiaza de schimbator de caldura primar din inox AISI 304 cu eficienta ridicata realizat dintr-o singura spira fara imbinari sau suduri. Totodata, este prevazuta si cu sistem de combustie cu reglare autoadaptiva a vanei de gaz in functie de variatia presiunii combustibilului, precum si posibilitatea de schimbare a tipului de combustibil prin simpla modificare a parametrului de lucru.

Puterea maxima de incalzire este de 34.8 kW, iar intervalul de temperatura este cuprins intre 25 si 80 de grade Celsius. Debitul de apa calda inregistrat atinge 14 litri pe minut. De asemenea, face parte din clasa de protectie IPX4D si clasa de eficienta energetica la incalzire A.

Dimensiunile centralei sunt de 70 cm inaltime, 42 cm latime si 32 cm adancime, avand o greutate de 31 de kg.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, centrala termica Ferroli Bluehelix Alpha 34 C este o varianta buna de luat in considerare ce ofera un mod de functionare eficient si economic. Cumparatorii s-au declarat multumiti de ea si sustin ca isi face treaba excelent, atat pe partea de incalzire a locuintei, cat si a apei menajere. Nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care o recomanda mai  departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *