Centrala termica conventionala Motan Clasic 24, 24 kW, Tiraj fortat, Schimbat de caldura principal din inox, fara kit inclus, C32SPV24MEFB-PV1 | Review detaliat

Centrala termica conventionala Motan Clasic 24 C32SPV24MEFB-PV1
Motan

Motan Clasic 24 C32SPV24MEFB-PV1 este un model de centrala termica conventionala recomandata pentru incazirea locuintei, dar si pentru prepararea apei calde menajere. Constituie o alternativa la pret rezonabil, dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare toate informatiile necesare.

Centrala termica Motan Clasic 24 C32SPV24MEFB-PV1 este o varianta cu alimentare pe gaz natural, ce se monteaza in perete si prezinta o putere utila de 24 kW. Beneficiazad e pompa de circulatie low energy care asigura un consum mai  mic atat de gaz, cat si de curent electrc. In ceea ce priveste clasa de eficienta, a primit trei stele conform Directivei Europene 92/42/CEE si doua stere confort apa calda menajera EN13203.

Modelul in discutie este prevazut cu schimbator de caldura secundar supradimensionat ce asigura un confort bun si fiabilitate pe circuitul apei calde manejere, dar si cu sistem inteligent de detectie a debitului de apa si a necesarului de caldura. Mai mult decat atat, ofera o buna stabilitate in functionare pentru temperatura setata ede utilizator, iar datrorita hidroblocului fabricat din poliamida raforsata cu fibra de sitcla, vor exista mai putine depuneri de calcar.

Afisajul digital si intreaga interfata a panoului de control este foarte prietenoasa si intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aparautl face parte din clasa de protectie IP 40, oferind un mod de functionare sigur.

Dimensiunile acesteia sunt de 70 cm inaltime, 43.6 cm latime si 32.8 cm adancime, avand o greutate de 36 de kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, centrala termica Motan Clasic 24 C32SPV24MEFB-PV1 este o varianta rezonabila ca pret care poate asigura confortul locuintei constant si rapid. Clientii s-au declarat multumit de ea si sustin a pana in acest moment functioneaza in parametrii optimi, nu au preintampinat probleme si apreciaza usurinta in utilizare, precum si modul silentios de operare. O recomanda si altor utilizator si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *