Centrala termica murala in condensare Immergas Victrix TERA 24/28 1 ErP | Review si Recomandari

Centrala termica murala in condensare Immergas Victrix TERA 24/28 1 ErP
Immergas

Immergas Victrix TERA 24/28 1 ErP este o centrala termica murala in condensare prevazuta cu doua schimbatoare de caldura ideala pentru incalzirea locuintei si furnizarea apei calde. Pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Centrala termic Immergas Victrix TERA 24/28 1 ErP este un model ce functioneaza pe baza de gaz natural avand o putere utila maxima de incalzire de 24 kW, fiind potrivita pentru locuinte cu suprafata de pana la 150 mp. Beneficiaza de sistem de ardere cu preamestec total, caracteristic centralelor cu condensare, asigurand astfel importante economii de combustibil. Gabaritul foarte compact ajuta la integrarea usoara in orice ambienti, in instalatii noi, precum si ca inlocuitor de aparate uzate.

Modelul in discutie este incadrat in clasa 6, cea mai ecologica sub aspectul emsiiilor de NOx, in conformitate cu standardele Europene. Interfata centralei este una foarte simpla, fiind prevazuta cu display LCD si taste de selectare si reglare a parametrilor necesari.

Schimbatorul de caldura este realizat din otel inoxidabil si asigura o buna durabilitate si fiabilitate la actiunea condensatului format prin racirea gazelor de ardere. Asigura o probabilitate foarte redusa de colmatare gratie pasajelor marai de circulatie a apei.

Pompa de caldura ofera un consum redus in comparatie cu pompele traditionale, auto-adaptandu-se si la variatiile de debit.  Totodata, beneficiaza de protectie anti-inghet, precum si de kit de evacuare a gazelor.

Vasul de expansiune prezinta o capacitate de 8 litri. Presiunea maxima in instalatia de incalzire este de 3 bari, iar in instalatia sanitara de 10 bari. temperatura maxima a agentului termic ajunge la 60 de grade Celsius. Debitul de apa calda atinge 14.1 litri pe minut. De asemenea, face parte din clasa de protectie IPX5D.

Dimensiunile centralei sunt de 74.8 cm inaltime, 44 cm latime si 25.6 cm adancime, avand o greutate de 33.6 kg.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, Immergas Victrix TERA 24/28 1 ErP este o centrala termica buna, care isi face treaba in paremetrii optimi si de care cumparatorii s-au declarat multumiti. acestia sustin ca incalzeste foarte repede atat locuinta, cat si apa, nivelul de zgomot este unul redus, iar fiabilitatea acesteia este excelenta. O recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

2 thoughts on “Centrala termica murala in condensare Immergas Victrix TERA 24/28 1 ErP | Review si Recomandari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *