Centrala termica in condensare Ferroli Bluehelix MAXIMA 28C | Review si Recomandari

Centrala termica in condensare Ferroli Bluehelix MAXIMA 28C
Ferroli
0
(0)

Ferroli Bluehelix MAXIMA 28C este o centrala termica in condensare cu sistem de combustie autoadaptiv, ceea ce inseamna ca poate functiona atat pe baza de gaz, cat si pe baza de energie electrica. Este o solutie ingenioasa de incalzire a locuintei, dar si a apei menajere, insa mai multe detalii va propunem sa descoperiti in continuare.

In primul rand, Ferroli Bluehelix MAXIMA 28C se distinge prin design-ul deosebit prevazut cu linii elegante, forme curbe si sticla securizata. Beneficiaza de LED multicolor, amplasat central, ce permite verificarea modului de operare al centralei prin schimbarea nivelului cromatic. Display-ul de 7 inchi full touch screen color este incorporat pe suprafata frontala din sticla neagra securizata asigurand utilizatorului interactiunea totala la distanta cu echipamentul. Totodata, aceasta vine la pachet uc termostatul Connect care poate fi controlat inclusiv de pe smartphone fiind compatibil atat cu iOS, cat si cu Android.

Este un model robust, dotata cu schimbator de caldura primar, schimbator de caldura secundar cu 20 de placi, pompa cu inaltime de pompare marita su un nou control electronic. Garanteaza eficienta maxima si fiabilitate indelungata. In plus, face parte din clasa de eficienta energetica A+, asigurand un mod de functionare economic.

Printre avantajele cu care vine la pachet se numara electrovana cu incarcare automata sau semiautomata a instalatiei hidraulice, schimbator ACM cu numar marit de placi ce permite furnizarea continua a unui debit marit de ACM, adaptarea facila la incarcarea termica gratie raporortului de modulare ce atinge 1:10, dar si accesul facil la componentele interne pentru mentenanta si interventii service.

Spre deosebire de cel traditional, schimbatorul ACM are capacitatea marita, de 20 de placi, putand astfel creste cantitatea si debitul de ACM preparata, reducand depunerile chiar si in cazul apei dure, astfel incat va creste si durata de viata a acestuia. In plus, reduce si costurile de intretinere.

Puterea maxima de incalzire a centralei Ferroli Bluehelix MAXIMA 28C este de 24.5 kW si est eprevazuta cu un vas de expansiune de 8 litr. Prezinta o presiune maxima in instalatia de incalzire de 2.5 bari si ofera un randament maxim de 97%.

Dimensunile modelului in discutie sunt de 70 cm inaltime, 42 cm latime si 32 cm adancime, avand o greutate de 28 de kg.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, Ferroli Bluehelix MAXIMA 28C este o centrala termica de inalta calitate, prevazuta cu functii si tehnologii avansate ce asigura un confort termic optim in intreaga locuinta. Cumparatorii au avut numai cuvinte de lauda la adresa acestui produs declara ca isi face treaba excelent atat in ceea ce privest eincalzirea casei, cat si a apei menajere. Desi are un aspect complex, este usor de controlat ajustarile necesare realizandu-se cu un minim de efort. O recomanda cu incredere si altor utilizator apreciind raportul calitate/pret drept unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Ferroli Bluehelix MAXIMA 28C

10

Calitate

10.0/10

Usurinta in utilizare

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Pros

  • Raport calitate/pret excelent
  • Sistem de combustie autoadaptiv
  • Tehnologii avansate
  • Rezistenta buna
  • Design elegant

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *