Centrala termica in condensare Ferroli Bluehelix MAXIMA 34C | Review si Sfaturi utile

Centrala termica in condensare Ferroli Bluehelix MAXIMA 34C
Ferroli

Ferroli Bluehelix MAXIMA 34C este o centrala termica in condensare prevazuta cu sistem de combustie autoadaptiv si un design exclusivist care se va integra excelent in orice decor. Daca este o alternativa inspirata si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in continuare.

Centrala termica Ferroli Bluehelix MAXIMA 34C este prevazut cu un display LED multicolor, amplasat in zona centrala, ce permite vizualizarea modului de operare al centralei schimband nivelul cromatic. Totodata, aceasta vine la pachet cu termostat Connect ce poate fi controlat direct de pe smartphone.

Este dotata cu schimbator de caldura primar, schimbator de caldura secundar cu 20 de placi, pompa cu inaltime marita si control electronic nou. Aceste componente au fost proiectate cu scopul de a garanta eficienta maxima si fiabilitate excelenta.

Totodata, se evidentiaza si prin performantele obtinute si in ceea ce priveste eficienta energetica a incalzirii, atingand clasa A+. Este echipata cu electrovana ce permite incarcarea automata sau semiautomata a instalatiei hidraulice. Prezinta schimbator ACM cu numar marit de plasi ce permit furnizarea constanta a unui debit marit de acm.

Poate fi alimentata cu gaz natural sau cu GPL, iar pentru functionarea componentelor, este necesara si energia electrica. Adaptarea se realizeaza usor la incarcarea termica, gratie raportului de modulare care atinge 1:12. Dispune si de sistem de combustie cu regare autoadaptiva a vanei de gaz in functie de variatia presiunii combustibilului.

Ofera acces facil si la componentele interne pentru mentenanta si inverventii service. In plus, sunt usor de accesat si terminalele electrice care se afla pozitionate extern in partea inferioara a centralei.

Serpetina dispune de sectiune supradimensionata si suprafata neteda ajutand la diminuarea considerabila a depunerilor pe interiorul conductei, prelungind astfel durata de viata a schimbatorului de caldura. Totodata, este prevazuta si cu arzator din otel inox semisferic si capca arzator racit cu aer, fara izolatie, ce nu se deterioreaza in timpul curatarii sau intretinerii.

Schimbatorul este realizat din otel inox cu sectiune marita asigurand un risc minim de colmatare, timp in care este si foarte usor de curatat. De asemenea, beneficiaza si de suport pentru arzator cu autoricire fara izolatie interioara.

Sistemul inteligent Gas adaptive provenit de la cazanele industriale ofera posibilitatea de a monitoriza si stabili arderea optima chiar daca mai pot aparea fluctuatii ale presiunii de gaz pe conducta de alimentare.In plus, si ventilatorul este usor de intretinut si de curatat cu clapeta antirefulare.

Modelul in discutie masoara 70 cm inaltime, 42 cm latime si 32 cm adancime, avand o greutate de 32 de kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Ferroli Bluehelix MAXIMA 34C este o varianta foarte buna de centrala termica, ce ofera o buna flexibilitate, adaptabilitate, dar si rezistenta. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna optand pentru acest model, dotat cu functii si sisteme performante. Sunt multumiti atat pe partea de incalzire a locuintei, cat si pe pentru incalzirea apei menajere, considerand-o o achizitie inspirata al carei raport calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Ferroli Bluehelix MAXIMA 34C

10

Calitate

10.0/10

Usurinta in utilizare

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Tehnologii avansate
  • Sistem de combustie autoadaptiv
  • Rezistenta mare
  • Termostat Connect

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *