Centrala in condensare Bosch Condens 7000i W, Gaz, 20 kW, Clasa A, GC7000iW 20/24 C 23 | Review si Recomandari

Centrala in condensare Bosch GC7000iW 20/24 C 23
Bosch
0
(0)

Bosch Condens GC7000iW 20/24 C 23 este un model de centrala in condensare foarte simplu de folosit, dar moderna, care va poate oferi tot confortul de care aveti nevoie in locuinta voastra. Daca reprezinta varianta ideala si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in continuare unde va vom prezenta cele mai importante informatii despre acest produs.

Centrala in condensare Bosch Condens GC7000iW 20/24 C 23  este un produs usor de folosit, prevazut cu ecran cu text foarte clar cu ajutorul caruia puteti seta optiunile dorite fara efort. Foarte important de stiut este si faptl ca centrala poate fi conectata si la internet, ceea ce sporeste confortul utiizatorului permitand controlarea acesteia direct prin intermediul aplicatiei.

Un alt aspect de apreciat la acest model se refera la design, beneficiind astfel de o carcasa simpla, dar eleganta, care se va incadra perfect in orice decor. In plus, gratie dimensiunilor compacte nu necesita foarte mult spatiu de montare. Puteti opta pentru aceasta centrala atat pentru constructiile noi, cat si pentru renovarea celor vechi.

Bosch Condens GC7000iW 20/24 C 23  este preavzuta cu arzator modulant, astfel ca ofera o plaja arga de modulare de la 12% pana la 100%, ceea ce inseamna ca centrala poate fi reglata pentru a nu functiona tot timpul la capacitate maxima, atunci cand nu este necesar. In acest fel, veti reusi sa economisiti energie.

Centrala Bosch poate fi folosita atat pentru incalzirea locuintei, cat si pentru incalzirea apei calde menajere pe care o incalzeste imediat, produsul  montandu-se in perete. Totodata, beneficiaza de protectie anti-inghet foarte utila in sezonul rece, protejand aparatul impotriva eventualelor defectiuni produse de temperaturile scazute. Intervalul de temperatura la care poate lucra este de 40-80 de grade Celsius, puterea maxima de incalzire, dar si pentru preparearea paei calde fiind de 24 kW.

Face parte din clasa de protectie IPDX4D si ofera un randmaent maxim de incalzire de pana la 93%. Dimensiunile centralei sunt de 84 cm inaltime, 44 cm latime si 36 cm adancime, avand o greutate de 43 de kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Bosch Condens GC7000iW 20/24 C 23 este o varianta de centrala termica ce are capacitatea de a va oferi tot confortul de care aveti nevoie, fapt confirmat si de cumparatori care se declara multumiti pe deplin de alegerea facuta. Acestia sustin ca incalzeste rapid apa, dar si locuinta, este foarte silentioasa in timp ce functioneaza, iar design-ul reprezinta un plus. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch Condens GC7000iW 20/24 C 23

9.8

Calitate

9.8/10

Usurinta in utilizare

9.8/10

Eficienta

9.9/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usurinta in utilizare
  • Silentioasa in timpul functionarii
  • Design elegant
  • Poate fi conectata la internet si controlata prin intermediul aplicatiei

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *