Centrala termica in condensare Motan Condens Plus 100 C38GC25V1 Review si Pareri utile

Motan
0
(0)

Motan Condens Plus 100 C38GC25V1 este o centrala termica in condensare cu schimbator din inox, ce asigura incalzirea locuintei si prepararea apei menajere in regim instant. Va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Despre centrala termica in condensare Motan Condens Plus 100 C38GC25V1

Centrala termica Motan Condens Plus 100 C38GC25V1 este un model prevazut cu o putere maxima de incalzire de 25 kW. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A atat pentru incalzire, cat si pentru apa calda manajera.

Centrala prezinta tiraj fortat si se amplaseaza mural, beneficiind de un design placut. A fost proiectata pentru a obtine o buna eficienta si economica in conformitate cu ultimele cerinte legislative europene. Beneficiaza de panou frontal tactin din sticla cu touch screen si ecran de 4.3 inch.

Ofera o eficienta de pana la 10% si raport de modulare de 1:10. In timpul functionarii emite o cantitate foarte redusa de noxe, fiind incadrata in clasa NOx 5.

Include schimbator de caldura in condensare Circond-Valmex fabricat in Italia, pompa de circulatie Grundfos fabricata in Danemarca, vana de gaz SIT, ventilator cu ajutaj gaz-aer incorporat SIT, hidrobloc bronz Fungas si supapa de siguranta Kramer/Bitron fabricate in Italia.

Este compatibila cu gaz G20-I2H si are un randament termic la puterea calorica nominala (80/60 grdC)(G20-12H) de 97%, respectiv un randament termic la puterea calorica nominala (50/30 grdC – condensare) de106%. Consumul nominal de combustibil este de 2.8 Nmc/h, iar presiunea nominala la alimentarea cu gaz de 20 mbar.

Schimbatorul de caldura principal masoara 1.4 litri, iar centrala face parte din clasa de protectie IP 40. Nivelul de zgomot inregistrat de aceasta in timpul functionarii este de 48 dB, ceea ce demonstreaza ca este o centrala silentioasa.

Dimensiunile acesteia sunt de 72.2 cm inaltime, 41.5 cm latime si 33 cm adancime, avand o greutate de 35 de kg.

Verifica oferta actuala!

Pareri despre centrala temrica in condensare Motan Condens Plus 100 C38GC25V1

Centrala termica in condensare Motan Condens Plus 100 C38GC25V1 este un echipament de inalta calitate fabricat din materiale rezistente si componente durabile. Review-urile din partea cumparatorilor actuali sunt si ele favorabile, ceea ce demonstreaza inca o data ca este un produs de calitate. Concret, acestia sustin ca centrala in discutie se descurca excelent atat pentru incalzirea locuintei, cat si pentru a cea a apei calde menajere. De asemenea, sustin ca in ciuda aspectului sofisticat al display-ului, totusi, acesta are o interfata prietenoasa. Mai mult decat atat, este silentioasa in timpul functionarii si arata foarte bine. Astfel, o recomanda mai departe si altor utilizatori apreciind raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *