Centrala termica in condensare Ariston Clas One 24 kW | Review si Recomandari

Centrala termica in condensare Ariston Clas One 24 kW
Ariston

Ariston Clas One 24 kW este o centrala termica in condensare ce poate constitui o solutie eficienta pentru inlocuirea centralelor termice de generatie veche, adaptandu-se oricarui tip de instalatie. Tototdata, beneficiaza de un design inovator, dar si de dimensiuni reduse, astfel ca o veti putea integra foarte usor oriunde doriti.

Centrala termica Ariston Clas One 24 kW prezinta schimbator de caldura din otel-inox XtraTEch patentat de Ariston, ce asigura o buna fiabilitate si durabilitate, precum sporeste si eficienta printr-un transfer de caldura optim. Pompa modulanta cu turatie variabila ERP asigura un consum energetic redus, centrala fiind incadrata in clasa A.

De asemenea, asigura si un control inteligent al temperaturii prin functia auto care impreuna cu accesoriile de termoreglare permit un control eficient al temperaturii din camera, iar functia confort odata activata sporeste rapiditatea cu care se preincalzeste apa calda menajera obtinand un debit mai bun, dar si constant.

Ecranul LCD ofera un meniu intuitiv, astfel incat sa puteti regla usor temperatura optima, respectiv functiile din dotare. Totodata, centrala ofera pana la 94% eficienta sezoniera, raportul de modelare fiind de 1:7.

Aceasta functioneaza pe baza de gaz natural, prezinta o putere utila maxima de incalzire de 21.4 kW, putand face fata unei suprafete de pana la 180 mp. In plus, vine la pachet si cu kit de evacuare gaze arse.

Vasul de expansiune prezinta o capacitate de 8 litri. Pe circuitul de incalzire, centrala preiznta o putere nominala maxima de 22 kW, temperatura maxima in cazand fiind de 82 grade Celsius, iar presiunea maxima de 3 bar. Pe circuitul de preparare al apei calde menjaere are o puter de 26 kW, temperatura maxima a agentului termic de 60 de grade Celsius, iar presiunea maxima in instalatie de 7 bar. Totodata, debitul apei calde este de 12.1 litri pe minut.

Dimensiunile acestei centrale termice sunt de 74.5 cm inaltime, 40 cm latime si 31.5 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 30 de kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Ariston Clas One 24 kW poate fi o varianta foarte buna de luat in considerare ce asigura un mod de functionare eficient atat pentru incalzirea locuintei, cat si a apei calde menajere. Clientii sunt foarte multumiti de ea si confirma ca isi face treaba bine, este silentioasa, economica si apreciaza existenta functiilor inteligente. O recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

One thought on “Centrala termica in condensare Ariston Clas One 24 kW | Review si Recomandari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *