Centrala termica murala in condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET 24 Review si Recomandari

Ariston
0
(0)

Ariston ALTEAS ONE+ NET 24 face parte din noua gama de centrale termice in condensare Wi-fi pregatite pentru a oferi confort suplimentar si gestionare completa a incalzirii. Daca este varianta ideala si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Centrala termica Ariston ALTEAS ONE+ NET 24 are la baza tehnologia in condensare a seriei ONE modernizata cu functii interesante, oferind performante ridicate, durabilitate si eficienta. De asemenea, este mai sustensabila si eficienta, caci poate functiona acum cu gaze naturale imbogatite cu hidrogen.

Gratie compatibilitatii Wi-fi incorporate, puteti controla centrala direct de pe telefonul mobil chiar si de la distanta. Trebuie doar sa descarcati gratuit aplicatia Ariston NET, iar in continuare veti putea gestiona mai usor consumul de energie si temperatura din casa.

Aceasta integreaza schimbator de caldura brevetat XtraTechTM realizat din otel inoxidabil, ce asigura performante excelente in timp pentru o perioada mai mare.

Toate componentele sistemului si software-ul sunt dezvoltate intern de catre expertii Ariston. Astfel, va asigura performante de lunga durata, eficienta sporita is durata de viata mai mare produsului.

Inainte de a iesi din fabrica, centrala Ariston trece prntr-un proces complet automatizat de testare a calitatii, sigurentei si eficientei cu capacitate de urmarire simultana si nelimitata. Mai mult decat atat, asigura un impact redus asupra mediului inconjurator reducand consumul de combustibil. Aceasta are capacitatea de a se autoregla si de a functiona corespunzator, in conditii de siguranta, utilizand amestecuri de gaze naturale imbogatite cu pana la 20% hidrogen. In plus, inregistreaza un consum redus de oxid de azot, cu 55% mai mic decat limita maxima necesara pentru clasa 6.

Centrala este prevazuta cu panouri izolante si tehnologii avansate care determina un mod de operare ultra silentios.

Mai mult decat atat, Ariston ALTEAS ONE+ NET 24 beneficiaza de un design premium caracterizat prin linii distictive si materiale de inalta calitate. Interfata hi-tech face ca gestionarea incalzirii locuintei sa fie foarte usoara. Dimensiunile centralei sunt de 74.5 cm inaltime, 40 cm latime si 31.5 cm adancime.

Verifica oferta actuala!

Asadar, daca sunteti in cautarea unei centrale termice in condensare bune, Ariston ALTEAS ONE+ NET 24 ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt incantati de alegerea facuta si sustin ca produsul in cauza functioneaza excelent. Incalzeste eficient locuinta, genereaza apa calda rapid si este usor de controlat chiar si de pe telefonul mobil. In plus, apreciaza design-ul elegant si modul de functionare silentios. Astfel, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *