Centrala termica in condensare Motan Condens Plus 100 C38GC29V1 Review si Pareri

Motan

Motan Condens Plus 100 C38GC29V1 este o centrala termica in condensare ce ofera un design modern si o eficienta de pana la 106%. Daca este alegerea potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti indata.

Centrala termica in condensare Motan Condens Plus 100 C38GC29V1 prezinta alimentare cu gaz natural si este prevazuta cu tiraj fortat de evacuare a gazelor arse. Beneficiaza de design high-tech, avand panou frontal tactic cu ecra de 4.3 inch. Asigura o eficienta de pana la 106% si prezinta un raport de modulare de 1:10.

Este un model foarte prietenos cu mediul, caci in timpul functionarii emite cantitati semnificativ reduse de NOx, CO si CO2, facand parte din clasa NOx 5.

Include schimbator secundar supradimensionat asigurand apa calda menajara rapid. Este proiectata si construita pentru a obtine eficienta sporita si economii importante conform ultimelor cerinte legislative europene.

Exista posibilitatea de a conecta un crono-termostat, dar si sonda externa de temperatura. Prezinta o putere nominala de 28.3 kW, randamentul termic la puterea calorica fiind de 106%. In plus, face parte din clasa de eficienta energetica A si clasa de protectie IP40.

Dimensiunile centralei sunt de 75 cm inaltime, 40 cm latime si 34.5 cm adancime, avand o greutate de 34 de kg.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, Motan Condens Plus 100 C38GC29V1 este o centrala temrica eficienta pentru incalzirea locuintei si furnizarea apei calde menajere. Cumparatorii sunt multumiti de performantele pe care aceasta le atinge si sustin ca a fost o alegere potrivita nevoilor sale. Include componente de calitate, este silentioasa si dispune de un display foarte usor de folosit. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *