Centrala termica murala in condensare Ariston CLAS ONE WIFI 35 Review si Sfaturi utile

Centrala termica murala in condensare Ariston CLAS ONE WIFI 35
Ariston
0
(0)

Ariston CLAS ONE WIFI 35 este  o centrala termica in condensare ce face parte din noua gama de centrale Wi-fi pregatite sa va ofere confortul de care aveti nevoie. Se diferentiaza prin gestionarea mai usoara a incalzirii locuintei datorita tehnologiilor moderne implementate.

Centrala termica Ariston CLAS ONE WIFI 35 are la baza tehnologia in condensare a seriei ONE care a fost modernizata beneficiind de functii interensate, dar si o durabilitate mai mare si eficienta pe masura. Mai mult decat atat, este si o optiune mai sustenabila si mai eficienta, putand functiona cu gaze naturale imbogatite cu hidrogen.

Este compatibila cu Wi-fi, astfel ca o veti putea controla direct de pe telefonul mobil. Pentru aceasta, veti descarca gratuit aplicatia Ariston NET, iar ulterior veti putea porni sau opri centrala chiar si de la distanta.

Centrala integreaza schimbator de caldura brevetat XtraTechTM din otel inoxidabil ce asigura performante la incalzire mai bune. Sectiunile marite asigura un debit imbunatatit al apei, timp in care previn riscul de blocare a reziduurilor.

Toate componentele sistemului, dar si software-ul sunt dezvoltate intern de catre expertii Ariston. Astfel, acestea ofera performante de lunga durata, eficienta sporita si durata de viata mai mare aparatului. In plus, inainte de a iesi din fabrica, centrala trece printr-un proces complet automatizat de testare a calitatii, sigurantei si eficientei, cu capacitate de urmarire simultana si nelimitata.

Noul sistem de aprindere detecteaza automat caracteristicile gazului folosit si imbunatateste performantele arderii, pentru un bun confort temric. Totodata, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigura un consum redus. Este capabila sa se autoregleze si sa functionze adecvat, in conditii de siguranta, utilizand amestecuri de gaze naturale imbogatite cu pana la 20% hidrogen. Mai mult decat atat, prezinta un consum redus de oxizi de azot, de 25 mg/kWh, cu 55% mai putin decat limita maxima necesara pentru clasa 6. Astfel, putem spune ca este un aparat prietenos cu mediul inconjurator.

Senzorul Hydro are capacitatea de a monitoriza automat presiunea diin sistem afisand o alerta pentru a notifica cand este nevoie de completarea cu apa a sistemului. In acelasi timp, gratie panourilor izolante si a tehnologiei de ultima generatie, centrala este si foarte silentioasa. Noul sistem de control al debitului contribuie la un bun confort al casei, asigurand o temperatura stabila in fiecare camera.

Mai mult decat atat, beneficiaza de design premiul exclusiv si brevetat, fiind prevazut cu linii distictive si materiale de calitate excelenta. Include afisaj LCD, iar meniul panoului de control este foarte intuitiv, centrala fiind usor de setat.

Ariston CLAS ONE WIFI 35 este prevazuta cu o putere nominala maxima la incalzire de 35 kW. Dimensiunile acesteia sunt de 74.5 cm inaltime, 40 cm latime si 31.5 cm adancime.

Verifica oferta actuala!

Asadar, daca sunteti in cautarea unei centrale termice pe gaz inteligente, Ariston CLAS ONE WIFI 35 ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii sustin ca isi face treaba foarte bine. Apreciaza faptul ca este silentioasa si usor de setat, iar aplicatia mobila este usor de folosit. Recomanda cu incredere mai departe acest model si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *