Centrala termica murala in condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET 35 Review si Pareri avizate

Ariston
0
(0)

Ariston ALTEAS ONE+ NET 35 este o centrala termica murala in condensare, un model performant pregatit sa ofere confortul de care aveti nevoie. Poate fi o alegere inspirata, dar pentru inceput va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe informatii utile.

Centrala termica Ariston ALTEAS ONE+ NET 35 face parte din gama de centrale in condensare cu Wi-fi integrat ce permite genstionarea mai usoara a incalzirii in locuinta. Modelul in disucite se remarca prin performante, durabilitate si eficienta. Poate fi controlata direct de pe telefonul mobil descarcand gratuit aplicatia Ariston NET. Astfel, va veti bucura de incalzire personalizata si gestionare mai facila.

Aceasta integreaza schimbator de caldura brevetat XtraTechcTM din otel inoxidabil ce permite centralei sa atinga performante mai bune. Sectiunile marite asigura un debit imbunatatit al apei, ceea ce impiedica inclusiv riscul de blocare al reziduurilor.

Toate ocmponentele si software-ul sunt dezvoltate de catre expertii Ariston asigurand performante de lunga durata, eficienta sporita si durata de viata mai mare produsului.

Noul sistem de aprindere are capacitatea de a detecta automat caracteristicile gazului imbunatatind performantele arderii. Mai mult decat atat, au si un nivel redus de oxizi t de azot, cu 55% mai mic decat limita maxima pentru clasa 6. Cu alte cuvinte, centrala este prietenoasa cu mediul inconjurator.

Senzorul Hydro monitorizeaza automat presiunea din sistem si afiseaza o alerta. In acest fel, veti sti ca este necesara completarea cu apa a sistemului.

Gratie panourilor izolante si a tehnologiei de ultima generatie, centrala Ariston ALTEAS ONE+ NET 35 este foarte silentioasa. Mai mult decat atat, beneficiaza de und esign premium, cu linii distinctive si materiale de calitate foarte buna. Dimensiunile acesteia sunt de 74.5cm inaltime, 40 cm latime si 31.5 cm adancime.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Ariston ALTEAS ONE+ NET 35 este un model performant ce poate asigura conditiile optime in locuinta. A primit un feedback foarte bun si din partea cumparatorilor care sunt foarte multumiti de ea. Confirma faptul ca este o centrala performanta si moderna, ce asigura un mod de operare excelent si poate fi controlata foarte usor prin aplicatia mobila. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *