Centrala termica murala in condensare Ariston GENUS ONE+ WIFI 24 Review si Recomandari

Ariston
0
(0)

Ariston GENUS ONE+ WIFI 24 face parte din noua gama de centrale termice in condensare Wi-fi ce ofera confort suplimentar si gestionare mai usoara a incalzirii locuintei. Beneficiaza de noi tehnologii si functii moderne avansate, asigurnad astfel performante ridicate, durabilitate si eficienta. In plus, este mai sustanbila si mai eficienta, functionand cu gaze naturale imbogatite cu hidrogen.

Centrala termica Ariston GENUS ONE+ WIFI 24 integreaza functia Wi-fi ceea ce va permite sa o contrlati de pe telefonul mobil folosind aplicatia Ariston NET. Astfel, veti putea economisi energie si veti avea control continuu asupra temperaturii de acasa.

Aceasta include schimbator de caldura brevetat XtraTechTM realizat din otel inoxidabil, inima tehnologiei Ariston. Astfel, asigura performante bune in timp. Sectiunile marite ale schimbatorului de caldura ofera un debit imbunatit al apei si previne riscul de blocare a reziduurilor.

Toate  componentele sistemului si software-ului sunt dezvoltate de expertii Ariston asigurand performante de lunga durata, eficienta sporita si durata de viata mai mare produsului.

Mai mult decat atat, aceasta va ajuta sa reduceti amprenta de carbon. Se autoregleaza si functioneaza corespunzator, in codnitii de siguranta utilziand amestecuri de gaz natural imbogatite cu pana la 20% hidrogen. In plus, inregistreaza un nivel de redus de oxizi de azot, de 25 mg/kWh, cu 55% mai redus decat limita maxima necesara pentru clasa 6.

Senzorul Hydro monitorizeaza automat presiunea din sistem si afiseaza o alerta ce va va notifica daca este necesara completarea cu apa a sistemului. Datorita panourilor izolante si tehnologiei avansate, este sif aorte silentioasa. In plus, va ofera posibilitatea de a crea un program saptamanal personalizat, care se auto-ajusteaza pentru a va implini nevoile.

Dimensiunile acesteia sunt de 74.5 cm inaltime, 40 cm latime si 31.5 cm inaltime.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Ariston GENUS ONE+ WIFI 24 poate fi o alegere inspirata in materie de centrale termice in condensare ce ofera un bun randament. Cumparatorii s-au declarat multumiti de performantele acesteia sustinand ca functioneaza in parametrii optimi. Face fata cu succes conditiilor din locuinta lor, este silentioasa si usor de controlat chiar si de pe telefonul mobil. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *