Centrala termica in condensare Ariston HS Premium 24 EU2, 24 kW | Review si Pareri

Centrala termica in condensare Ariston HS Premium 24 EU2, 24 kW, kit de evacuare gaze arse inclus
Ariston
0
(0)

Ariston HS Premium 24 EU2 este o centrala termica in condensare potrivita pentru incalzirea locuintei, dar si pentru prepararea apei calde manjere. Functioneaza pe baza de gaz natural si prezinta sistem de montare in perete.

Centrala termica Ariston HS Premium 24 EU2 are la baza tehnologie ecologica ce poate reduce consumul de gaze cu pana la 35% comparativ cu o centrala conventionala, ceea ce inseamna o reducere garantata a cheltuielilor. In plus, ajuta la protejarea mediului inconjurator avand un impact redus, cu pana la 75% mai putine emisii de NOx si CO.

Gratie carcasei si a materialelor utilizate, centrala asigura si o buna rezistenta in timp chiar si in conditii mai dificile de utilizare, pentru perioade mari de timp. Gratie noului display LCD, este mai usor de utilizat si de controlat.

Prezinta o putere nominala de incalzire 23.5-5.5 kW, temperatura pe circuitul deincalzire fiind de 82/35 grade Celsius.

Face parte din clasa de protectie X5D IP asigurand un mod de functionare sigur. Vasul de expansiune prezinta o capacitate de 8 litri, iar centrala este recomandata pentru suprafete de pana la 160 mp. Face parte din clasa de eficienta energetica A ata tpentru incalzire, cat si pentru apa calda menajera, garantand astfel un consum redus.

Dimensiunile centralei Ariston sunt de 74.5 cm inaltime, 40 cm latime si 31.9 cm adancime, avand o greutate de 25 de kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Ariston HS Premium 24 EU2 poate fi o solutie optima pentru nevoie variante care se descurca eficient si in conditii mai dificile. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere potrivita, se declara multumiti de modul in care aceasta centrala isi face treaba si nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun. In plus, vine la pachet si cu kit de evacuare gaze arse.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *