Centrala termica in condensare Motan Condens 100, 25 kW | Review si Pareri utile

Centrala termica in condensare Motan Condens 100, 25 kW
Motan
0
(0)

Motan Condens 100 este un model de top din gama centralelor termice Montan ce ofera un design modern cu ecran iluminat si dimensiuni generoase pentru o vizibilitate cat mai buna asupra parametrilor si setarilor pe care doriti sa le realizati. In plus, este foarte prietenoasa cu mediul caci in timpul functionarii emite cantitati foarte reduse de NOx, CO si CO2, fiind incadrata in clasa NOx 5.

Centrala termica Motan Condens 100 este prevazuta cu o putere utila maxima de incalzire de 25 kW, randamentul termmic la puterea calorica nominala fiind de 97%. A fost proiectata si construita pentru eficienta si economie cat mai buna, fiind in conformitate cu ultimele cerinte legislative europene. este echipata cu schimbator principal de caldura din inox, iar schimbatorul secundar este supradimensionat reusind sa asigure confort optim si pe circitul de apa calda menajera.

Capacitatea vasului de expansiune este de 8 litri, iar eficienta de energetice de incalzire este A. Modelul in discutie ofera un mod de functionare sigur, fiind incadrat in clasa de protectie IP 40.

Dimensiunile acesteia sunt de 75 cm inaltime, 40 cm latime si 34.5 cm adancime, avand o greutate de 35 de kg.

Verifica oferta actuala!

Centrala termica in condensare Motan Condens 100 este o vairanta de top din gama producatorului, prevazuta cu elemente durabile, capabile sa ofere tot confortul de care orice utilizator are nevoie. Cumparatorii sunt foarte  multumiti de ea si sunt de parere ca a fost o alegere inspirata, intrucat produsul in discutie le asigura cel mai bun confort termic in locuinta. De asemenea, au mai adaugat faptul ca si apa calda este incalzita rapid, iar produsul nu este galagios in timpul functionarii. In plus, setarile sunt usor de realizat, display-ul avand o interfata foarte intuitiva ceea ce ii ajuta foarte mult,  mai ales, pe cei mai putin obisnuiti cu tehnologia. Prin urmare, recomanda aceasta centrala termica si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Motan Condens 100

9.9

Calitate

9.8/10

Usurinta in utilizare

9.9/10

Eficienta

10.0/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Schimbator principal de caldura din inox
  • Randament bun
  • Cantitati reduse de noxe
  • Design modern, usor de setat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *