Centrala termica in condensare Viessmann Vitodens 050-W 32 B0KA Review si Pareri

Viessmann
0
(0)

Viessmann Vitodens 050-W 32 B0KA este o centrala termica in condensare prevazuta cu functii moderne, beneficiind de schimbator de caldura in placi pentru prepararea apei calde menajere, dar si alte caracteristici interesante. Daca este o alternativa buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Centrala termica Viessmann Vitodens 050-W 32 B0KA este prevazuta cu o putere de 32 kW si poate face fata pentr incalzirea unei suprafete de pana la 300 mp. Include un arzator nou MitriX-Plus care se diferentiaza de altele prin eficienta imbunatatita, precum si prin modul de functionare care este mult mai putin poluant si zgomotos. Suprafata speciala din otel inoxidabil a arzatorului este rezistenta la temperaturi ridicate, oferind aparatului o mai buna fiabilitate si performante excelente in timp.

O alta inovatie a centralei se refera la controlul complet automat al combustiei. Se adapteaza automat la toate tipurile de gaz si ofera o ardere continua curata si eficienta. Schimbatorul de caldura Inox-Radial este rezistent la coroziune. Converteste energia utilizata in caldura, iar acest lucru se datoreaza calitatii excelente oferite de otelul inoxidabil.

Mai mult decat atat, Viessmann Vitodens 050-W 32 B0KA cu noua platforma electrnica are o interfata WLAN integrata. Daca doriti, aveti posibilitatea sa va conectati chiar si la internet. Apoi, folosind aplicatia mobila ViCare, puteti controla centrala de la distanta direct de pe telefonul mobil. Aplicatia ofera si informatii utile despre starea de operare a centralei, programele de timp pentru incalzire si prepararea apei calde, precum ajuta si la reducerea costurilor cu energia electrica. Aplicatia este compatibila cu sistemele iOS si Android.

Randamentul pe care il poate atinge aceasta centrala este de 98%. Domeniul de modulare ajunge pana la 1:10. Face parte din clasa de eficienta energetica A. Presupune patru moduri de functionare si anume:

  • functionare comandata de temperatura exterioara
  • functionare in regim constant
  • functionare cu regulator de temperatura ambianta
  • functionar ecomandata de temperatura de ambianta cu regulator Open-Therm

Pentr incalzirea locuintei, intervalul de temperatura in care poate opera este de 30-82 de grade CElsius. Presiunea maxima la incalzire este de 3 bari. Pentru incalzirea apei calde menajere, poate atinge o temperatura de pana la 60 de grade Celsius. Debitul de apa calda este de 17 litri pe minut.

Dimensiunile centralei sunt de 70 cm inaltime, 40 cm latime si 30 cm adancime, avand o greutate de 37 de kg.

Verifica oferta actuala!

In consecinta, Viessmann Vitodens 050-W 32 B0KA este o centrala termica in condensare foarte eficienta atat pentru incalzirea unei case spatioase, cat si pentru furnizarea apei calde menajere. Cumparatorii sutn multumiti de ea si confirma faptul ca este o centrala performanta. Este destul de usor de folosit, economica si silentioasa, exact ceea ce isi doreau. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *